ГоловнаНовини ЖКГАналітика Ілик: Від січня тарифи ЖКГ на Львівщині зросли на 50%

Ілик: Від січня тарифи ЖКГ на Львівщині зросли на 50%

Сьогодні заручниками дій влади стали звичайні люди, в тому числі і львів'яни – від січня всі комунальні платежі у Львові зросли на 50%, повідомив голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик. «Мені пригадується ситуація, коли Тимошенко, будучи в статусі Прем'єр-міністра України, п

Сьогодні заручниками дій влади стали звичайні люди, в тому числі і львів'яни – від січня всі комунальні платежі у Львові зросли на 50%, повідомив голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик.

«Мені пригадується ситуація, коли Тимошенко, будучи в статусі Прем'єр-міністра України, приїжджала до Львова на одну із сесій Львівської міської ради, щоб просити депутатів не підвищувати комунальні тарифи. От хотілось би просто уявити, як би пан Азаров приїхав сьогодні до Львова і просив депутатів міської ради про те, щоб вони не піднімали так тарифи», – сказав він.

На думку Романа Ілика, комунальні тарифи, очевидно, підвищувати треба.

«Але попри те, де ж є обіцяні підвищені заробітні плати, пенсії, стипендії? Тобто якщо підвищувати комунальні тарифи, то треба підвищувати, перш за все, зарплати, пенсії і стипендії, щоб люди мали з чого платити», – наголосив лідер Львівської «Батьківщини».

«Не тільки центральна влада, але й місцева влада діє в унісон програмі, розробленій на Банковій. І заручниками у цій ситуації є звичайний український народ, звичайні львів'яни», – додав він.

Джерело - ЗІК

 
Коментарі (0)