ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛуганська вода стала безпечною для споживання

Луганська вода стала безпечною для споживання

У Луганську з'явився реагент, який дозволяє знезаражувати воду, тому водопостачання в місті увійшло у нормальний режим.

У Луганську відновлено знезараження води. Про це «Україні Комунальній» повідомив директор Південного управління ОКП «Компанія «Луганськвода» Олександр Авершин.

Пан Авершин зазначив, що відсутній реагент був доставлений і в зв'язку з цим знезараження води увійшло в нормальний режим.
 
Нагадаємо, раніше луганська влада просила мешканців міста кип'ятити воду, аргументуючи це гострим дефіцитом одного з реагентів, який знезаражує воду.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», луганчан просять оплачувати послуги з вивезення побутових відходів. 
 
«Зараз наше підприємство повністю залежить від виплат за надані послуги. А коли не виїжджають сміттєвози утворюється приблизно 1300 куб. м сміття, ліквідувати який можливо протягом двох тижнів. Ми розуміємо складну соціально-економічну ситуацію в регіоні, але все ж звертаємося до луганчан з проханням по можливості оплачувати послуги з вивезення сміття», - зазначив директор ЛМКП «Луганський центр утилізації відходів» Владислав Чепиленко.
 
Зауважимо, що в Луганську складна екологічна ситуація. Так, у місті прийом відходів здійснюється за спеціальними талонами. Важливо, що головною перешкодою на шляху до очищення міста є дефіцит паливно-мастильних матеріалів.
 
Коментарі (0)