ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЛьвівян позбавляють від світлофорної епідемії

Львівян позбавляють від світлофорної епідемії

Функціонування світлофорів у Львові контролюють: у разі несправності, - проводять необхідні роботи.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

На перехресті Коперника–Сахарова–Гвардійська–Вітовського світлофори поремонтовані. Причина неповноцінного функціонування цих світлофорів полягає у зміні вимог «Львівобленерго». Зміна з 16 ампер на 10 ампер призвела до використання менш потужних ламп.

«Ми звернулися в «Львівобленерго» з проханням повернути попередні автомати. Це дозволить світлофорам функціонувати повноцінно. Зараз чекаємо відповіді», – повідомляє Роман Заріцький, начальник відділу капітального ремонту ЛМР.

Світлофор на пр. Чорновола – вул. Під Дубом не працює через пошкодження під час ДТП. Було зруйновано важливий елемент, який завтра замінюватимуть.

«Щодо світлофорів розміщених на вул. Личаківська – вул. Чернігівська, Личаківська – Мечнікова, Личаківська – Мучна, Чернівецька – Приміський вокзал, придбаних за кошти ЄБРР, то вони працюють з перебоями, оскільки ще треба встановити фільтри і стабілізатори. Їх очікують з-за кордону. Необхідне устаткування привезе підрядник – німецька компанія «Swarco».

Виправлення ситуації з функціонуванням вказаних світлофорів у процесі. У разі інших виходів з ладу світлофорів, виконуються поточні ремонти», – додає Роман Заріцький.

 
Коментарі (0)