ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЛьвів'ян «тероризуватимуть» відключеннями світла

Львів'ян «тероризуватимуть» відключеннями світла

Протягом кількох днів у Львові частково відключатимуть від електропостачання деякі будинки. Заходи вживатимуться у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на трансформаторних підстанціях.

Впродовж трьох днів у деяких будинках одного з районів Львова частково буде відсутнє електропостачання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У зв’язку з реконструкцією та заміною трансформаторних підстанцій, 24-26 листопада в окремі будинки в Галицькому районі міста частково припинять електропостачання» - зокрема, зазначається у повідомленні.

При цьому уточнюється, що через ремонт ТП-832, 24 листопада з 10:00 до 17:00 буде припинено електропостачання споживачів за адресами: вул. Шептицьких, вул. Ангеловича, вул. Війтовича, вул. Невського.

25-26 листопада  у аналогічний період знеструмлять будинки по вул. Сянській, Удатного, Лазневій, Підмурній, Веселій та Мулярській. Комунальники проводитимуть роботи по заміні КТП-296.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, працівники ЛМКП «Львівтеплоенерго» завершили планові ремонтні роботи по заміні теплових мереж. Наразі проходить відновлення благоустрою в місцях розкриттів.

 
Коментарі (0)