ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвів’янам дозволили паркуватися безкоштовно

Львів’янам дозволили паркуватися безкоштовно

Оператори зобов’язані на своїх територіях в найкоротші терміни забезпечити безготівкову форму розрахунку. Якщо ж паркомати відсутні, паркування на майданчиках може здійснюватись безоплатно

Оператори, які відповідно до договорів з департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, обслуговують майданчики для платного паркування, зобов’язані на своїх територіях в найкоротші терміни забезпечити безготівкову форму розрахунку за послуги паркування. Якщо ж паркомати відсутні, паркування на майданчиках може здійснюватись безоплатно.

На цьому наголошується у повідомленні прес-служби ЛМР.

Невиконання операторами вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2009 р. N 1342 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів» буде підставою для розірвання з ними договорів «Про використання земельної ділянки, спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів».

Як зазначається у повідомленні, свої зауваження та пропозиції, щодо вимог чинного законодавства, суб’єкти підприємницької діяльності, які діють на ринку послуг платного паркування, можуть скеровувати до департаменту житлового господарства та інфраструктури у встановленому порядку.

 
Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)