ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЛьвів’яни отримують некоректні квитанції на оплату ЖКП

Львів’яни отримують некоректні квитанції на оплату ЖКП

У Франківському районі Львова у квитанціях за тепло допущено технічну помилку, а саме – у них не вказана сума наданих субсидій.

Мешканцям Франківського району Львова надіслали некоректні платіжки на оплату послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання. У квитанціях не вказана сума наданих субсидій. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Адміністрація  «Львівтеплоенерго» інформує про те, що в квитанціях за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання за липень, надісланих  мешканцям Франківського району, допущено технічну помилку, а саме, не вказано суму наданих субсидій. Просимо мешканців Франківського району при оплаті комунальних послуг у відділеннях банків цікавитись, яка сума до оплати за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, оскільки у банк подано вірні дані», – інформують у прес-службі ЛМР.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мешканцям Києва не приходять квитанції на оплату ЖКП за липень. У ГІОЦ не знають, коли саме будуть надруковані і розіслані платіжки. Місцева влада, нібито, боїться реакції киян на «космічні» цифри в рахунках після підвищення тарифів з 1 липня.
 
Коментарі (0)