ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЛьвівські дороги та тротуари готують до зими

Львівські дороги та тротуари готують до зими

У Львові керівники районних адміністрацій звітують про підготовку доріг міста до зими

Комунальники міста готуються до зимового сезону. Районні адміністрації міста закуповують піскосуміш. Як розповідають керівники районів, деякі мають ще залишки піскосуміші з минулого року.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми оголосили тендер на закупівлю піскосуміші. Вже з наступного тижня будемо уклади угоду. Плануємо придбати 300 т солі та 700 куб м піску на загальну суму 300 тис грн», - розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Роман Белень. 

У Сихівській районній адміністрації процес закупівлі піскосуміші ще триває. Планується закупити до 1,6 куб м піскосуміші.

У Шевченківському районі провели тендер та вже визначили переможця. На закупівлю піскосуміші за увесь 2012 рік передбачено 870 тис грн. «Для цього сезону нам уже завезли 300 т, а загалом на весь період ми закупили 2,5 тис т піскосуміші, тож до зими ми готові», - розповів голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

У Залізничній районній адміністрації уже відбувся тендер, в результаті якого закупили 2,3 тис. т піскосуміші. З минулого року залишилось 190 т піску. 

У Франківській районній адміністрації закупили 500 т піскосуміші. Однак, протягом сезону планується докуповувати пісок та сіль і готувати суміш для посипання доріг та тротуарів.

 
Коментарі (0)