ГоловнаНовини ЖКГТранспортІмена маршрутників-грубіянів знатимуть усі

Імена маршрутників-грубіянів знатимуть усі

Тепер, щоб мати можливість точно визначати шоферів-грубіянів, поряд з робочим місцем висітиме табличка з ім'ям і прізвищем водія

У кожному автобусі, що перевозить пасажирів у Харкові, мають з'явитися картки з персональними даними водія.

Таке доручення 30 березня Харківський міський голова Геннадій Кернес дав Департаменту транспорту і зв'язку, інформує прес-служба міськради.

Літні люди на зустрічі з міським головою поскаржилися на грубе ставлення з боку водіїв на деяких маршрутах. Тепер, щоб мати можливість точно визначати шоферів-грубіянів, поряд з робочим місцем висітиме табличка з ім'ям і прізвищем водія. Крім того, для додаткового контролю роботи водіїв на кожен автобус нанесуть його індивідуальний номер. Це допоможе запобігти випадкам, коли шофери не зупиняються на зупинках, якщо бачать там багато пасажирів-пільговиків.

Геннадій Кернес також запевнив ветеранів, що вже незабаром водії автобусів не зможуть відмовляти пільговикам у перевезенні, оскільки в місті запровадять систему єдиного проїзного квитка. «Після введення єдиного квитка на всі види транспорту жоден водій не зможе вам відмовити в перевезенні. А до того моменту будемо посилювати контроль за їхньою роботою», - зазначив градоначальник.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)