ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКримчани отримають нові тарифи на ЖКП

Кримчани отримають нові тарифи на ЖКП

Влада регіонів Криму за підсумками перевірки обгрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги висловила готовність знизити тарифи.

Влада регіонів Криму за підсумками перевірки обгрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги висловила готовність знизити тарифи.

За даними інформаційного управління Ради Міністрів Криму, про це повідомив міністр регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Криму Сергій Брайко на засіданні Радміну.

За його даними, в лютому-березні робоча група перевірила обгрунтованість підвищення тарифів на утримання будинків і прибудинкових територій в Сімферополі, Керчі, Алушті, Саках, Щолкіне, Гаспрі. Також були перевірені тарифи на послуги водопостачання та водовідведення в Бахчисараї і Красноперекопську. В даний час робоча група приступила до аналізу тарифів на послуги теплопостачання.

Робоча група дала рекомендації владі регіонів знизити встановлені комунальні тарифи. «Практично у всіх містах ми дали рекомендації щодо зниження тарифів приблизно на десять відсотків. Всі міста і райони з нашими пропозиціями погодилися», - запевнив Сергій Брайко.

Радмін рекомендував міським радам та районним державним адміністраціям завершити роботу з перегляду тарифів на послуги ЖКГ до 1 травня.

Нагадаємо, що 14 лютого Рада Міністрів Криму ухвалила рішення про створення робочої групи з перевірки обгрунтованості встановлених тарифів на житлово-комунальні послуги. Робочій групі було доручено до 1 березня представити інформацію про результати роботи. Потім стало відомо, що група буде працювати до 1 травня.

Голова Радміну Анатолій Могильов закликав керівників міст і районів Криму переглянути тарифи на послуги ЖКГ і знизити їх, якщо це можливо.

Джерело - е-Крим

 
Коментарі (0)