ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМешканцям Сімферополя знизили тарифи на квартплату

Мешканцям Сімферополя знизили тарифи на квартплату

Зниження тарифів в перевірених будинках пов'язано з тим, що при визначенні вартості послуг в деяких випадках не були враховані моменти з обслуговування прибудинкових територій, а також випадки зміни територіальності цих будинків.

У Сімферополі були переглянуті і знижені тарифи на квартплату в 1185 будинках.

Про це повідомив начальник управління економічного аналізу та правового забезпечення розвитку територій Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства АРК Володимир Коваль на засіданні Постійної комісії Верховної Ради АРК з регіонального розвитку, будівництва та контролю за приватизацією в Сімферополі 19 березня.

«В даний час в Сімферополі переглядаються тарифи. Ця робота проводиться не тільки з урахуванням прийняття нормативних актів органами виконавчої влади, а й самими житлово-експлуатаційними організаціями», - сказав В.Коваль.

Він зазначив, що зниження тарифів в перевірених будинках пов'язано з тим, що при визначенні вартості послуг в деяких випадках не були враховані моменти з обслуговування прибудинкових територій, а також випадки зміни територіальності цих будинків.

«В окремих випадках ми бачили таку ситуацію, коли в програмному забезпеченні існує одна адреса, а будинки стоять різні, є частково впорядковані, є невпорядковані. Йдучи під одним грифом, під одним файлом був застосований відповідний тариф до всіх цих будинків. Коли стали розбиратися, в будинках, які були невпорядковані, люди отримали нові знижені тарифи», - поінформував В.Коваль.

При цьому він уточнив, що коригування тарифів на  квартплату не було ще розглянуте в 1815 будинках з 3 тис. існуючих у місті.

Джерело - е-Крим

 
Коментарі (0)