ГоловнаНовини ЖКГПолітикаМіненерговугілля готове сприяти діяльності інвесторів в Україні

Міненерговугілля готове сприяти діяльності інвесторів в Україні

Міненерговугілля має намір поглибити співпрацю з Американською торгівельною палатою та Європейською Бізнес Асоціацією для оперативного реагування на проблеми, пов’язані з діяльністю інвесторів.

Як  повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості України в ході зустрічі  Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика з  представниками Американської торгівельної палати та Європейської Бізнес асоціації було домовлено про поліпшення комунікацій та продовження співпраці з метою створення сприятливого інвестиційного клімату для бізнесу та залучення інвестицій в енергетичну галузь України.

«Маємо на меті створення Робочої групи високого рівня з реагування на проблеми інвесторів в українській енергетиці, так як це передбачалось Меморандумом. Відтак, сподіваємося, що після запровадження Механізму, Міністерство зможе і буде оперативно реагувати на проблеми інвесторів в українській енергетиці», – запевнив голова Міненерговугілля.

Насалик також заявив про  готовність підтримати інвесторів, які запропонують проекти з переведення енергоблоків ТЕС на вугілля газової групи.

Варто нагадати, що в жовтні 2015 року між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та Американською торгівельною палатою та Європейською Бізнес Асоціацією було підписано Меморандум про співробітництво, який власне і передбачає реагування на проблеми, пов’язані з діяльністю інвесторів. Нещодавно до цього Меморандуму приєдналося і Європейсько-українське енергетичне агентство.

 

 
Коментарі (0)