ГоловнаНовини ЖКГПодіїМінрегіон зазнав кадрових втрат

Мінрегіон зазнав кадрових втрат

У Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ прийшли кадрові зміни. Уряд звільнив заступника очільника відомства, а правоохоронці відкрили на чиновника кримінальне провадження.

Дмитра Ісаєнка звільнили з посади заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Відповідне розпорядження від 14 січня 2015 року № 2-р опубліковано на сайті уряду.

Також, на пана Ісаєнка відкрили кримінальне провадження за підозрою в незаконному отриманні статусу учасника АТО.
 
«Головним слідчим управлінням МВС до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо підроблення документів, які стали підставою для отримання заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Ісаєнком Д. В. статусу учасника антитерористичної операції на сході України», – йдеться в повідомленні прес-служби уряду.
 
Нагадаємо, 13 січня у ЗМІ з’явилися публікації щодо отримання заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитром Ісаєнком статусу учасника АТО на сході України, уникнення ним люстрації та подальшого написання ним на вимогу народних депутатів України  заяви про відмову від вказаного статусу. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина можуть зняти з посади. Це станеться в тому випадку, якщо Міністр не візьме під контроль своє відомство та галузі енергетики та вугільної промисловості. Для виконання цього завдання пану Демчишину дають місяць – до кінця січня.
 
Коментарі (0)