ГоловнаНовини ЖКГПолітикаМінсоцполітики в очікуванні гостей із МВФ

Мінсоцполітики в очікуванні гостей із МВФ

До України 16 травня 2017 року прибудуть представники Міжнародного валютного фонду, яким буде представлено проект закону про пенсійну реформу, це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева
До України 16 травня 2017 року прибудуть представники Міжнародного валютного фонду, яким буде представлено проект закону про пенсійну реформу, це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, передає «Інтерфакс-Україна».
 
«16 травня вони (представники МВФ, - ред.) повинні приїхати ще раз, щоб подивитися сам законопроект», - сказав міністр соціальної політики України Андрій Рева.
 
За словами Андрія Реви, практично всі деталі проекту пенсійної реформи узгоджені з МВФ, і представники Фонду хочуть подивитися, як ці моменти були прописані в законопроекті.
 
Андрій Рева відзначив, що незабаром після передачі законопроекту представникам МВФ прем'єр-міністр України Володимир Гройсман представить реформу української громадськості.
 

Нагадаємо, що в Мінсоцполітики підтримують меморандум з МВФ, в якому прописано, що пенсійна реформа в Україні повинна почати працювати з 1 січня 2018 року. 

 
Коментарі (0)