ГоловнаФоторепортажТранспортНа оглядини модернізованого трамваю у Вінницю заїхав Президент

На оглядини модернізованого трамваю у Вінницю заїхав Президент

Президент України Петро Порошенко у Вінниці оглянув модернізований трамвай. Сучасна система управління трамвая забезпечить економію електроенергії до 40%.

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки відвідав КП «Вінницька транспортна компанія», поспілкувався з працівниками підприємства, ознайомився з технологічним процесом, зокрема з технологією реконструкції трамвая КТ4-СУ. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Побачене вразило Президента. «Здивований красенем-трамваєм, реконструйованим працівниками «Вінницької транспортної компанії», – зазначив він у своєму Twitterі опісля візиту.
 
Примітно, другий модернізований трамвай на базі КТ4-СУ складається з трьох частин, одна з них з низькою підлогою для зручності пасажирів, у тому числі, з обмеженими можливостями. При реконструкції був використаний досвід Німеччини та Чехії.
 
 
Собівартість розробки становить близько 7 млн грн. У 2016 році заплановано випустити 3 таких трамвая (загальна вартість яких близько 20 млн грн).  
 
 
Сучасна система управління трамвая забезпечить економію електроенергії до 40%. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства спільно з Світовим банком розроблять стратегію співробітництва, яка передбачає інвестування у розвиток вітчизняної енергоефективності, інфраструктури, місцевих доріг та систем життєзабезпечення.
 
Анастасія Люк
 
Коментарі (0)