ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНерухомість Донецька потерпає від артобстрілів

Нерухомість Донецька потерпає від артобстрілів

Будинки Донецька продовжують страждати від артобстрілів. За минулу добу снаряди пошкодили ряд споруд у кількох районах міста. В результаті бойових дій один житель загинув, ще один – отримав поранення.

Артобстріли продовжують руйнувати об'єкти нерухомості в Донецьку. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«За минулу добу, після артобстрілів в Куйбишевському та Петровському районах, зафіксовані пошкодження житлових будинків і господарських будівель за наступними адресами: вул. Двинська 18, Білозерська 19, вул. Ургальская 37», - відзвітували в прес-службі.
 
У міськраді повідомили, що в результаті бойових дій 30 жовтня в Донецьку загинув 1 мирний житель, ще 1 отримала осколкові поранення .
 
Крім того, системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі. Громадський транспорт здійснює рух згідно з графіками. 
 
По мірі припинення активних бойових дій, ремонтні бригади ПАТ «Донецькміськгаз» проводять ряд технологічних заходів для відновлення газопостачання. На ранок 31 жовтня без газопостачання залишаються 2605 абонентів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», комунальники відновлюють електропостачання Донецька. Вчора в будинку тисячам городян повернули світло. Однак, багато жителів міста все ще залишаються без електроенергії.
 
Коментарі (0)