ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНезабаром кияни отримають оновлений Венеціанський міст

Незабаром кияни отримають оновлений Венеціанський міст

Комунальна корпорація «Київавтодор» у червні почала реконструкцію Венеціанського моста в Гідропарку.

Комунальна корпорація «Київавтодор» у червні почала реконструкцію Венеціанського моста в Гідропарку. Про це повідомив генеральний директор корпорації Георгій Глінський, інформує прес-служба. 

«Недавно почалася реконструкція. Зараз два понтонних мости спорудили, по яких їздить транспорт і ходять люди, і об'єкт пішов у реконструкцію», - сказав пан Глінський.

Він зазначив, що ціль компанії — завершити роботи на об'єкті до кінця поточного року.

Кошторисна вартість робіт становить близько 14 млн гривень. Гергій Глінський зазначив, що кошти виділяються з міського бюджету. 

Також чиновник повідомив, що корпорація успішно завершила реконструкцію Пішохідного моста до ЧЄ-2012 з футболу, продовжує роботи з реконструкції проспекту Григоренка, вулиці Горького.

Нагадаємо, як повідомляла раніше «У.К.», в Україні в 2012 році «Укравтодор» відремонтує 2 тис. км доріг - стільки ж, скільки і в минулому році, з них 733 км - у сільській місцевості.

Цього року Державне агентство автомобільних доріг визначило пріоритетами своєї роботи підготовку доріг до Євро-2012, ремонт автошляхів за основними маршрутами, будівництво об'їздів великих міст, ремонт доріг місцевого значення, особливо у сільській місцевості. У цілому ж дорожники запланували цьогоріч виконати не менший обсяг робіт, ніж торік.

Довідка 

Венеціанський міст був відкритий в 1966 році, він з'єднує Венеціанський і Долобецький острови Гідропарку, має довжину 144 м і ширину близько 10 м.

 
Коментарі (0)