ГоловнаЗапитання експертуАналітика Іноземці підкажуть Львову шляхи збереження енергії

Іноземці підкажуть Львову шляхи збереження енергії

План забезпечення тепло- та електроенергією м.Самбора, а також використання природного газу та інших видів палива, розроблений іноземними спеціалістами, передано головному управлінню економіки

План забезпечення тепловою та електричною енергією міста Самбора, що у Львівській області, а також використання природного газу та інших видів палива, розроблений іноземними спеціалістами, передано головному управлінню економіки та промислової політики облдержадміністрації.

Це відбулося 4 травня в ході зустрічі співробітників управління з з представниками проекту «Збереження енергії без кордонів», Крайової агенції збереження енергії в Польщі, Львівського регіонального відділення асоціації міст України та Української мережі енергоощадних міст у Львові щодо  формування Стратегії розвитку енергетики для Львівської області  до 2020 року, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Крім того, представниками проекту вже розроблено та впроваджено концепцію застосування відновлюваних джерел енергії для дошкільного закладу освіти м. Броди.

Довідка:

Проект «Збереження енергії без кордонів» фінансується спільно через Фінансовий Механізм Європейського Економічного Простору і Норвезький Фінансовий Механізм. Основною метою проекту є польсько-українська співпраця на основі стандартів країн Північної Європи з питань енергозбереження та використання поновлюваних джерел енергії. Основними партнерами даного проекту в Україні є: Центр дебатів у м. Донецьку, Агентство регіонального розвитку в м. Одесі та Українська мережа енергоощадних міст у Львові.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)