ГоловнаНовини ЖКГПолітикаІнтерпол припинив міжнародний розшук екс-міністра енергетики часів Януковича

Інтерпол припинив міжнародний розшук екс-міністра енергетики часів Януковича

Комісія з контролю за файлами Інтерполу прийняла рішення про припинення міжнародного розшуку екс-міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького
Комісія з контролю за файлами Інтерполу прийняла рішення про припинення міжнародного розшуку екс-міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького, це на своїй сторінці в Facebook повідомив його адвокат Юрій Іващенко.
 
"Комісія з контролю за файлами Інтерполу на 99 сесії прийняла рішення про припинення розшуку Едуарда Ставицького", - написав Юрі Іващенко.
 
За словами адвоката, сьогодні з Інтерполу ними було отримано офіційне підтвердження про те, що скарга Е.Ставицького повністю задоволена, "його кримінальне переслідування визнано політичним".
 
Генеральна прокуратура України направила запит до Ізраїлю з видачі колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького.
 
В квітні 2014 року Служба безпеки України оголосила в розшук екс-міністра енергетики і вугільної промисловості України Едуарда Ставицького. Щодо нього було розпочато кримінальне провадження за ст.191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
 
Під час обшуку місць проживання екс-міністра енергетики правоохоронці вилучили 4,8 млн доларів і 42 кг золота.

У 2014 році Едуард Ставицький отримав громадянство Ізраїлю і знаходиться на території цієї країни. 

 
Коментарі (0)