ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГОкремим категоріям споживачів знизили ціни на газ

Окремим категоріям споживачів знизили ціни на газ

Нацкомісія знизила ціни на природний газ для промислових споживачів та бюджетних організацій на травень. Таке рішення були прийнято на засіданні НКРЕКП.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг знизила вартість природного газу для промислових споживачів та бюджетних організацій на 5,42% Таке рішення було прийнято на засіданні НКРЕКП.

Відтак, вартість «блакитного» палива для цих категорій споживачів знижена на 390 грн за 1 тис. куб. м.

Промспоживачі та бюджеті організації сплачуватимуть 6 810 грн за 1 тис. кубічних метрів у період з 1 по 31 травня (без урахування ПДВ, збору до затвердженого тарифу на газ у вигляді цільової надбавки, тарифу на транспортування, розподілу і постачання газу за регульованим тарифом).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд запевнив, що зниження цін на природний газ для населення не буде. Зменшити вартість «блакитного» палива, незважаючи на здешевлення вартості імпортного газу,  на сьогодні неможливо. Ціна імпортного газу знижується, однак, співвідношення курсу гривні до долара перевищує закладену у бюджет величину у 22 грн.

 
Коментарі (0)