ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняОлександрійцям нав’язують незаконні тарифи на воду

Олександрійцям нав’язують незаконні тарифи на воду

Тариф на водопостачання та водовідведення у розмірі 3,75 грн за 1 куб. м повинен був вступити у дію з 3 лютого 2012 року, але працівники КП «Олександрія-водоканал» не погодилися з цим рішенням виконкому

Ухвалою Олександрійського міськрайонного суду від 3 лютого 2012 року зупинена дія рішення виконавчого комітету Олександрійської міськради №1049 від 29 грудня 2011 року щодо встановлення тарифу на воду та водовідведення у розмірі 3,75 грн за 1 куб. м замість 8,24 грн.

Про це повідомляє прес-служба Олександрійської міської ради.

Тариф на водопостачання та водовідведення у розмірі 3,75 грн за 1 куб. м повинен був вступити у дію з 3 лютого 2012 року, але працівники КП «Олександрія-водоканал» не погодилися з цим рішенням виконкому та оскаржили його у суді.

Тож олександрійцям доводиться сплачувати за послуги водопостачання та водовідведення за тарифом 8,24 грн за 1 куб. м не дивлячись на те, що  29 грудня 2011 року на черговому засіданні виконавчого комітету, було прийняте рішення про встановлення тарифу для населення на послуги водопостачання та водовідведення у розмірі 3,75грн за 1 куб. м на виконання рішень суду щодо порушення процедури встановлення тарифів.

Виконавчий комітет Олександрійської міської ради подаватиме заяву про скасування ухвали суду у зв’язку з необхідністю дослідити під час розгляду справи по суті усі обставини прийняття оскаржуваного КП «Олександрія-водоканал» рішення суб’єкта владних повноважень.

 
Коментарі (0)