ГоловнаНовини ЖКГПолітикаОмелян: Правління Укрзалізниці можуть заарештувати

Омелян: Правління Укрзалізниці можуть заарештувати

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що деяких членів правління Укрзалізниці можуть заарештувати.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що деяких членів правління Укрзалізниці можуть заарештувати.

Про це він повідомив в інтерв'ю РБК Україна.

"Я поки що не хочу коментувати, хто залишиться в правлінні УЗ. Це буде виглядати як здогадки та припущення. Напевно, в ньому будуть і іноземці. Я не виключаю, що окремі потенційні члени правління швидше будуть заарештовані, ніж затверджені в якості членів нового правління УЗ", - сказав міністр.

Омелян зазначив, що новий склад правління Укрзалізниці майже узгоджений і найближчим часом буде представлений Кабінету міністрів.

"Я сподіваюся, що буде ще кілька звільнень одіозних людей, які до сих пір працюють в УЗ. Сподіваюся на призначення професіоналів в Укрзалізницю. Це буде найкращим свідченням того, що ми дійсно щиро реформуємо УЗ або ми знову хочемо замилити людям очі", - додав Омелян.

Нагадаємо, що 9 серпня, стало відомо про те, що глава правління УЗ Войцех Балчун подав заяву про відставку через особисті обставини. У цей же день члени уряду задовольнили подану заяву і   призначили в.о. голови правління Укрзалізниці Євгена Кравцова.

27 вересня Кабінет міністрів України затвердив контракт з членом правління - виконуючим обов'язки голови правління Укрзалізниці Євгеном Кравцовим із зарплатою більше $1 млн на рік.

 

 
Коментарі (0)