ГоловнаНовини ЖКГПолітикаОмелян: Зараз "Укрзалізниця" - неконтрольована, корупційна компанія

Омелян: Зараз "Укрзалізниця" - неконтрольована, корупційна компанія

Результати роботи команди глави "Укрзалізниці" Войцеха Балчуна щодня стають все більш скандальними, зазначає міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

 

Державна транспортна компанія "Укрзалізниця" (УЗ) майже десять днів не має законного керівника, тому що у поляка Войцеха Балчуна термін дії контракту закінчився 5 червня. Про це написав у Facebook міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

"Як би не відкладалося розгляд звіту Балчуна в спробах зберегти його обличчя і залишки репутації, навіть не діловий, а хоча б особистої, -" результати "дій команди Балчуна щодня стають все більш скандальними", - сказано в повідомленні.

Міністр звернув увагу на обшуки, які проводили останнім часом в транспортній компанії співробітники Генеральної прокуратури та Служби безпеки України.

"Ось чесно, я собі не так уявляв реформу" Укрзалізниці "під керуванням Балчуна. Досягненням є те, що ми" комор книги Януковича "змінили на" комірну книгу "Укрзалізниці"? "- пише Омелян.

Він запитав, де закони і проекти від "Укрзалізниці", "які за п'ять років ми могли б назвати дійсно реформою".

"УЗ - як розплавлений шматок металу, який в руках не втримаєш, зберігаючи при цьому спокійний вираз обличчя. На сьогодні" Укрзалізниця "- неконтрольована, корупційна компанія, кожен день" діяльності "якої несе ризики економіці, людям, репутації України", - заявив міністр.

За його словами, він вимагатиме розгляду докладного звіту Балчуна за рік його діяльності на посаді.

 

 
Коментарі (0)