ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювалювальний сезон змусив дніпропетровців бігти за допомогою

Опалювалювальний сезон змусив дніпропетровців бігти за допомогою

На Дніпропетровщині станом на 12 листопада 2012 року з початку опалювального сезону субсидію на житлово-комунальні послуги призначено 64,9 тис. сім’ям.

Це на 11,5 тисяч більше, ніж за аналогічний період 2011 року (53,4 тис. сімей). Середній розмір житлової субсидії складає 189 грн, тобто родина сплачує в середньому на 189 грн менше за житлово-комунальні послуги.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«У Дніпропетровській області створена потужна система соціального захисту населення, завдяки якій люди отримують необхідну соціальну допомогу та адресну підтримку влади. Так, в регіоні з метою спрощення процедури отримання субсидій при управліннях соціального захисту працює система «єдиного вікна», де людина звертається до одного фахівця для отримання необхідної інформації про субсидію та її оформлення. Для адресної роботи з мешканцями віддалених сіл та селищ працюють мобільні групи. Завдяки такій системній роботі з початку опалювального сезону майже 65 тис. сімей отримали допомогу держави», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Нагадаємо, з квітня поточного року отримати житлово-комунальну субсидію можуть не тільки люди, що проживають у власній квартирі чи будинку, а й ті, хто в них прописаний, але не є власником житла.

 
Коментарі (0)