ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон прийде вчасно на Оболонь

Опалювальний сезон прийде вчасно на Оболонь

Київська влада планує розпочати опалювальний сезон на Оболоні вчасно. Цьому сприятиме створення спеціального штабу для підготовки до зими.

Оболонський район міста Києва готується до опалювального сезону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Так, на черговому засіданні оперативного районного штабу керівники підрозділів прозвітували щодо проведеної роботи з підготовки району до опалювального сезону.

Об’єкти районного господарства забезпечуються теплоносієм об’єктів від ТЕЦ-6 та від станції теплозабезпечення №2, через багатокілометрову мережу магістральних трубопроводів, 180 теплових пунктів, 18 котелень та від них через розподільчі мережі до житлових будинків.

Станом на 16 вересня 2013 року, за інформацією ПАТ «Київенерго», до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 175 бойлерних та 16 котелень. Проведено гідравлічні випробовування тепломереж.

Наразі ідрозділами ПАТ «Київенерго» проводиться заміна магістрального трубопроводу від теплової камери №639 до теплової камери №639/15 на вулиці Попова. Одночасно виконують роботи із заміни розподільчих тепломереж на БН 71 за адресою: Приозерна, 2-А.

До експлуатації в зимовий період в Оболонському районі готується 1,7 тис. споживачів, з них 818 житлових будинків, 41 лікувальний заклад (з них 9 – в оперативному управлінні РДА), 126 закладів освіти (109 – в оперативному управлінні РДА), 743 адмінбудівлі.

До експлуатації в зимових умовах підготовлено:
•    100% закладів охорони здоров’я;
•    100 % закладів освіти;
•    100 % житлового фонду.

Усі внутрішньобудинкові системи (крім 30-ти житлових будинків, де проводиться реконструкція зовнішніх тепломереж) заповнені мережною водою.

Нагадаємо, на прохання мешканців 17 вересня ПАТ «Київоблгаз» відновив газопостачання котельні на вул. Дніпроводській, 1-А та мешканців 21-го житлового будинку ЖЕК-515 КП «Житлосервіс Куренівка» забезпечено послугою з гарячого водопостачання.

Як повідомляла «Україна Комунальна», за даними Мінрегіону Україна готова до початку опалювального сезону на 97%. Втім, теплоенергетикам ще доведеться погасити борги за природний газ до 15 жовтня.

 
Коментарі (0)