ГоловнаНовини ЖКГТранспортПасажирам обіцяють гроші за відмову від «Hyundai»

Пасажирам обіцяють гроші за відмову від «Hyundai»

Гроші за поїздку маршрутами «Інтерсіті+», у разі відмови, повернуть пасажирам у повному обсязі. Проте, люди скаржаться, що їм віддають лише половину вартості проїзду. 10 потягів «Hyundai» наразі проходять техогляд. Замість них курсує інший рухомий склад.

Пасажирам, які відмовилися від поїздки маршрутом «Інтерсіті+», повертають гроші у повному обсязі. Наразі потяги « Hyundai» проходять техогляд за участю корейських фахівців. Про це повідомили «Україні Комунальній» в прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

За період курсування іншого рухомого складу замість потягів «Інтерсіті+», з 12 до 17 лютого, більше 5 тис. пасажирів отримали компенсацію грошей у повному обсязі та різницю у вартості проїзду. Зокрема, майже 3 тис. людей відмовилися від поїздки та отримали 738 тис. грн за невикористані квитки. У цей час, пасажири скаржаться, що їм не повертають суму повної вартості білетів. За словами користувачів сайту потягів «Hyundai», за відмову від поїздки віддають лише половину коштів. «Маршрутами Інтерсіті+ курсуватимуть 3 види рухомого складу – звичайний (старі вагони), електропоїзд "Škoda" та новий потяг "Україна-2". Останні два за рівнем комфорту прирівнюють до "Hyundai", тому різниця в вартості квитків за них не повертається», – повідомляють старші касири.

Як раніше повідомляла «У.К.», заміна рухомого складу відбулася 12 лютого. Це пов’язано з тим, що Hyundai Rotem проходить техогляд за участю корейських фахівців. Через це на маршрутах швидкісних "Інтерсіті+" тимчасово курсуватимуть звичайні потяги. У разі відмови від поїздки, гроші пасажирам обіцяли повертати у повному обсязі.

 
Коментарі (0)