ГоловнаНовини ЖКГАналітика Підсумки тижня: вибрики стихії та протертий до дірок газ

Підсумки тижня: вибрики стихії та протертий до дірок газ

Життя – зигзагоподібна лінія: скільки не плануй, ніколи не знаєш, що тебе очікує, а тому завжди маєш бути гнучким і готовим до найнепередбачуваніших поворотів долі. Цієї неділі поворотів у сфері ЖКГ було достатньо.

Життя – зигзагоподібна лінія: скільки не плануй, ніколи не знаєш, що тебе очікує, а тому завжди маєш бути гнучким і готовим до найнепередбачуваніших поворотів долі.

Цієї неділі поворотів у сфері ЖКГ було достатньо. Основним питанням тижня стало газозабезпечення, проте внаслідок зовнішніх подразників час від часу від нього доводилося відходити. Сушили голову не лише політики і комунальники, але й МНСники, при чому «сушили» подекуди в буквальному розумінні слова.

Так, у понеділок, 4-го червня, коли країна безпечно досвятковувала свої законні Зелені, добрячий сюрприз чекав у Луганській області. Внаслідок негоди там було зруйновано десятки будинків, обірвані лінії електропередач, повалені електроопори, літали не лише дерева, але й автомобілі. Сума збитків і незручностей колосальна, на відновлення роботи кинуто велику частину МНСників та комунальників, проте це був лише початок.

У вівторок, 5-го червня, подібне лиходійство чекало ще п’ять областей України: знеструмлено 93 населених пункти, усюди зупинено рух електричного транспорту та пошкоджено сотні будинків.

Доки МНСники рятували людей, комунальники відновлювали електропостачання та благовлаштовували місця побоїщ, оскільки до всього ж не за горами ЄВРО, на політичній арені дехто вирішив піти ва-банк. 

Детальніше про подієву картину тижня читайте у розгорнутому матеріалі.

 
Коментарі (0)