ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГПерші ластівки опалювального сезону

Перші ластівки опалювального сезону

За даними обласних державних адміністрації, регіони поступово розпочинають опалювальний сезон. Наразі триває запуск систем як централізованого, так і індивідуального опалення

Середній показник по країні заповнення мереж теплоносієм по об’єктах соціальної сфери складає 94%, по житловим будинкам – 92%. За технологічними нормами на процес запуску тепла і отримання його всіма споживачами знадобиться 8 днів. Це дозволить встановити оптимальний гідравлічний режим роботи тепломагістралей.

 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Мінрегіону

В першу чергу тепло почали отримувати об'єкти соціальної сфери: лікарні, поліклініки, дитсадки та школи. Паралельно тепло поступово надходить в житлові будинки. На період пуску опалення комунальні служби забезпечують цілодобове чергування технічного персоналу на обслуговуваних дільницях.

Для сприяння місцевій владі утворена і працює міжвідомча робоча група з питань підготовки до забезпечення сталого проходження опалювального періоду 2012–13 року на чолі з Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолієм Близнюком.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру МНС України, на поточному тижні середньодобова температура не досягає позначки нижче 9°C. Поступове зниження температури очікується на заході країни вже на початку наступного тижня.

 

 
Коментарі (0)