ГоловнаКоментаріЖитлоПільгове житло піде у маси

Пільгове житло піде у маси

У країні зроблено усе необхідне для масштабної реалізації програми забезпечення молодих родин житлом на умовах пільгового кредитування. Протягом наступних 5 років за цією програмою планується забезпечити житлом 15 тисяч родин.

Протягом 5 наступних років 15 тис. родин планують забезпечити житлом у рамках Державної програми пільгового кредитування молоді. Про це заявив Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін, - повідомляє УНН.

Леонід Рисухін зазначив, що наразі у державі зроблено усе необхідне для масштабної реалізації програми забезпечення молодих родин житлом на умовах пільгового кредитування.

«Державна програма, яка була прийнята Урядом в минулому році, розрахована на 5 років, у її рамках розраховано забезпечити житлом ту кількість сімей, яка обраховується у Фонді, а це десь 15 тис. сімей. І от за 5 років саме цю кількість сімей передбачено забезпечити житлом за державною програмою пільгового кредитування», - сказав Леонід Рисухін.

Читайте також: Пільгове молодіжне житло набирає прихильників

Він також додав, що у 2014 році з Державного бюджету, відповідно до розрахунків, передбачено 560 млн грн на реалізацію програми.

Леонід Рисухін нагадав, що сьогодні в Україні діє декілька державних програм, спрямованих на забезпечення українців житлом. Найбільшою популярністю користуються декілька державних програм забезпечення населення житлом, серед яких «Здешевлення вартості іпотечних кредитів для населення» і «Доступне житло: 70 на 30».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, цьогоріч українцям, які придбали житло на умовах Державної програми здешевлення вартості іпотечних кредитів, компенсують близько 60 млн грн.

 
Коментарі (0)