ГоловнаНовини ЖКГПолітикаПольша хоче включитися у переговори з РФ щодо України

Польша хоче включитися у переговори з РФ щодо України

Польща, яка переконана, що знає, як «вести східну політику», хоче включитись у переговори з президентом Росії Володимиром Путіним щодо України.

Переговори щодо українсько-російського конфлікту повинні відбуватися за участю Польщі. Про це заявив новий Міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина, пише Gazeta Wyborcza, передає «Українська правда».

«Нормандський формат переговорів вичерпав себе. Тепер потрібен новий етап. Я вважаю, що ці розмови мають проводитися за участю Польщі», - зазначив він.
 
За його словами, Польща знає, як «вести східну політику».
 
«Те, що ми маємо вплив на країни «веймарського трикутника» – це наша заслуга. Це заслуга попереднього Міністра закордонних справ", - відзначив він, додавши, що перший його візит до Парижа та Берліна був би дуже «символічний».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Арсеній Яценюк обговорив із Вікторією Нуланд продовження газових переговорів з РФ за участі Єврокомісії. За словами Прем’єра, українська сторона готова до взаємоприйнятного рішення на засадах ринкового формування ціни на газ і його транзит.
 
Коментарі (0)