ГоловнаНовини ЖКГПолітикаПовноцінна угода про асоціацію буде наприкінці місяця

Повноцінна угода про асоціацію буде наприкінці місяця

Візит Президента до Брюсселю принесе Україні повноцінну угоду про асоціацію. Європейський Союз підтвердив намір підписати з Україною економічну частину УА у цей день.

Європейський союз готовий підписати економічну частину угоди про асоціацію з Україною 27 червня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Ради Європи.

Вона буде підписана разом з угодою про асоціацію з Грузією та Молдовою.

«Обидві угоди будуть підписані в кулуарах Європейської Ради 27 червня разом з угодою між Україною і ЄС про асоціацію. Технічна підготовка до підписання останньої, як очікується, буде завершена найближчим часом», - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, 27 червня Президент України Петро Порошенко збирається відвідати Брюссель для підписання угоди економічної частини угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Таким чином, з урахуванням уже підписаної політичної частини, Україна укладе з ЄС повноцінну угоду про асоціацію.

Зазначимо, підписання УА буде означати для України створення повноцінної зони вільної торгівлі, в тому числі і торгівля енергоносіями, співпрацю у сфері сільського господарства, транспорту, металургії, космосу, наукових досліджень, туризму, підприємницької діяльності, захист інтелектуальної власності, порядок розгляду спорів та умови оподаткування.

 
Коментарі (0)