ГоловнаНовини ЖКГПолітикаАзаров порадив українцям самостійно прибирати сніг

Азаров порадив українцям самостійно прибирати сніг

Прем'єр-міністр Микола Азаров порадив українцям не скаржитися на засніжені дороги, а взяти активну участь у ліквідації наслідків негоди

Про це він сказав у ході спілкування зі студентами Національного медичного університету імені Богомольця.

«Поки наші люди не зрозуміють, що замість того, щоб скиглити – взяв лопату, вийшов біля під'їзду, розчистив свою дорогу, попросив сусіда прибрати машину, щоб вона не перетворилася на нездоланну перешкоду. Хіба ми це зробили? Ми цього не зробили», - сказав Прем'єр.

Микола Азаров зазначив, що місцева влада не змогла забезпечити належне розчищення снігу на всіх вулицях та дворах, оскільки пріоритетами були забезпечення функціонування транспортних магістралей, забезпечення життєдіяльності населених пунктів, відновлення пошкоджених ліній електропостачання.

При цьому він також нагадав, що звертався до ректорів вищих навчальних закладів з проханням, аби студенти взяли участь у розчищенні снігу. Прем'єр вважає, що такі проблеми необхідно вирішувати не тільки за рахунок зусиль влади, але і з залученням волонтерів та громадськості. Зокрема подібну ініціативність громадян можна було спостерігати у Вінниці, Києві та Херсоні.

Джерело: Українські Новини

 
Коментарі (0)