ГоловнаНовини ЖКГТранспортПротягом року Укрзалізницю намагалися розібрати по деталях

Протягом року Укрзалізницю намагалися розібрати по деталях

За даними головного управління воєнізованої охорони Укрзалізниці, упродовж 2012 року на залізницях України розкрито та попереджено понад 1,3 тис. випадків неправомірних дій на суму понад 2 млн грн.

Зокрема, зареєстровано понад 900 випадків крадіжок комплектуючих деталей, обладнання та майна залізниць на суму більш ніж 1,6 млн грн, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Укрзалызниці.

Зазначимо, що найбільше розкрито і попереджено крадіжок на Придніпровській залізниці — 523, Донецькій — 327, Львівській — 182 та Південно-Західній –– 157 випадків.  

Також працівниками воєнізованої охорони регулярно проводяться оперативно-профілактичні заходи на об’єктах залізничного транспорту. Кількість затриманих порушників за 12 місяців 2012 року становить 10,2 тис. осіб, з них за ходіння коліями у невстановленому місці –– 10,15 тис. особи, за незаконний проїзд у вантажних поїздах — 14 осіб, зривання пломб та інше — 12 громадян. До адміністративної відповідальності притягнуто понад 8 тис. громадян, загальна сума штрафів становить більш ніж 277 тис. грн.

Крім цього, залізничники проводять профілактичні заходи, спрямовані на зменшення кількості несанкціонованих втручань у роботу залізничного транспорту: інформують пасажирів у ЗМІ та на вокзалах про можливі наслідки неправомірних дій; проводять спільно з працівниками транспортної міліції рейди та перевірки; оснащують станції та вокзали системами відеонагляду; інструктують локомотивні бригади та працівників вокзалів; проводять профілактику злочинності на залізницях.

 
Коментарі (0)