ГоловнаНовини ЖКГПолітикаП.Розенко:«Пенсійну реформу ми будемо проводити не для МВФ, а для українців»»

П.Розенко:«Пенсійну реформу ми будемо проводити не для МВФ, а для українців»»

Павло Розенко впевнений, що основне завдання пенсійної реформи – забезпечити справедливість у пенсійному забезпеченні. «Перед нами не стоїть завдання щось обрізати чи скоротити. Перед нами стоїть завдання зробити пенсійну систему справедливою для кожного»
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко запевняє, що урядовий варіант пенсійної реформи буде представлений на широке суспільне обговорення.
 
«Не треба нічого боятися. Як тільки в Уряду буде остаточний варіант пенсійної реформи, ми його публічно представимо. І цей документ має пройти дуже широке обговорення – і з експертним середовищем, і з народними депутатами, і суспільство має знати, що їх чекатиме в майбутньому», - сказав він в ефірі телеканалу «NewsOne».
 
Павло Розенко підкреслив, що основне завдання пенсійної реформи – забезпечити справедливість у пенсійному забезпеченні. «Перед нами не стоїть завдання щось обрізати чи скоротити. Перед нами стоїть завдання зробити пенсійну систему справедливою для кожного українця.  І пенсійну реформу ми будемо проводити не для МВФ, а для українців», - зазначив він.

«Коли ми щось вносимо, ми несемо за це відповідальність і повинні бути переконані, що ця реформа піде на користь людям. Уряд буде діяти відкрито, прозоро і в діалозі із суспільством», - наголосив Павло Розенко, зауваживши, що кінцеве рішення щодо проведення пенсійної  реформи прийматиме Верховна Рада України. 

 
Коментарі (0)