ГоловнаНовини ЖКГПолітикаРада ЄС продовжила санкції щодо РФ за анексію Криму

Рада ЄС продовжила санкції щодо РФ за анексію Криму

Санкції застосовуються на території Кримського півострова і діють для громадян ЄС і компаній, заснованих у ЄС. Вони передбачають заборону на імпорт товарів, що походять з Криму або Севастополя в ЄС; інвестиції в Крим або Севастополь
Рада ЄС на один рік продовжила дію обмежувальних заходів у відповідь на незаконну анексію Росією Криму і Севастополя, повідомляє прес-служба євроінституції.
 
"Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя Росією до 23 червня 2018 року", - йдеться у повідомленні.
 
Санкції застосовуються на території Кримського півострова і діють для громадян ЄС і компаній, заснованих у ЄС. Вони передбачають заборону на імпорт товарів, що походять з Криму або Севастополя в ЄС; інвестиції в Крим або Севастополь, а це означає, що ні європейці, ні базовані у ЄС компанії не можуть купувати нерухомість або об'єкти в Криму, фінансувати кримські компанії або надавати послуги, пов'язані з постачанням.

Також обмеження накладаються на туристичні послуги в Криму або Севастополі, зокрема, на захід європейських круїзних суден в порти на Кримському півострові, за винятком надзвичайних ситуацій; експорт певних товарів і технологій для кримських компаній або для використання в Криму в транспортному, телекомунікаційному і енергетичному секторах і пов'язаних з розвідкою і видобутком нафти, газу і мінеральних ресурсів.  

 
Коментарі (0)