ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонту доріг заважає погода

Ремонту доріг заважає погода

«Укравтодор» приступить до ремонту доріг, одразу після нормалізації погодних умови. Наразі для вирішення проблем з дорожнім покриттям вже працюють 20 асфальтних заводів

Державне агентство автомобільних доріг «Укравтодор» готове до проведення ремонту доріг після того, як будуть дозволяти погодні умови, заявив Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

«Відразу після того, як трохи покращилися погодні умови, хоча вони й на сьогодні продовжують залишатися несприятливими, була проведена Державною службою автомобільних доріг досить серйозна робота. На сьогодні вже 20 (асфальтних – «У.К.») заводів працюють для того, аби зняти основні проблеми, ще близько 80 заводів готові до запуску в будь-яку секунду, як тільки покращаться погодні умови», - повідомив Олександр Вілкул.

За його словами, в даний час фінансування «Укравтодору» відбувається в достатніх обсягах. Зокрема він розповів, що за бюджетним розписом було збільшено кількість коштів більш ніж на 150 млн грн, які в поточному місяці отримує «Укравтодор» для проведення термінових робіт.

Віце-прем'єр також нагадав, що відповідно до законодавства ремонтом доріг у населених пунктах займаються місцеві органи влади, а за дороги, які знаходяться за межами населених пунктів, відповідає «Укравтодор».

Джерело: Українські новини

 
Коментарі (0)