ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Харкові визначили «топ 5» аварійних доріг

У Харкові визначили «топ 5» аварійних доріг

У поточному році в кожному районі Харкова планують відремонтувати не менше п'яти великих доріг. Орієнтовно, це будуть дороги на вулицях Червоноармійська, Котлова, Олексіївська, Целіноградська, Архітекторів, Кибальчича та Тимурівців

Більш конкретна кількість та перелік міських доріг, які відремонтують протягом року, стануть відомі 27 лютого, після розподілу бюджетних коштів на 2013 рік, повідомив заступник директора департаменту будівництва та дорожнього господарства Харківського міськради Ігор Жданюк.

Окрім зазначеного списку доріг, в місті планують привести в порядок перехрестя, суміщені з трамвайними коліями, наприклад такі, як вулиця Героїв Праці – вулиця Академіка Павлова. Також в зоні уваги шляховиків будуть транспортні магістралі в житловому масиві Салтівка: від проспекту Тракторобудівників до вулиці Гвардійців Широнінців та вулиці Блюхера.

«Ми знаємо, які ділянки не відремонтовані, постійно моніторимо якість дорожнього покриття, ділянки, де проходять інженерні мережі. Є нормативи, які дозволяють визначати «ямковість». Ми дивимося, чи є на дорожніх покриттях тріщини, просідання, ямки, чи немає аварійних розриттів, і усуваємо їх», - зазначив Ігор Жданюк.

За словами заступника директора департаменту, у місті є дороги, які вимагають комплексної реконструкції, тому їх ремонт може бути тривалим. Наприклад, реконструкція перехрестя Піскуновського була розпочата два роки тому. Вона спрямована не на проїжджу частину, а на транспортну розв'язку та ремонт комунікацій.

 
Коментарі (0)