ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСевастопольці потерпають від дірявих дахів і байдужих чиновників

Севастопольці потерпають від дірявих дахів і байдужих чиновників

Наприклад, в одному з будинків, де ще в 2009 році ремонтували покрівлю, після проведених робіт проблема тільки посилилася, і люди третій рік не можуть впоратися з цією бідою

22 березня голова Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба провів виїзний прийом громадян в Балаклаві.

Про це повідомляє прес-служба міськадміністрації.

Спілкування керівника з жителями району тривало більше чотирьох годин. Більшість з майже 30 звернень і скарг традиційно стосувалися побутових і комунальних проблем, питань соціального захисту. Главу виконавчої влади обурив той факт, що багато з них не тільки не вирішені, але могли бути вирішені вже давно. Більше того, вони могли взагалі не виникнути при належному ставленні керівників, яким були адресовані.

Наприклад, в одному з будинків, де ще в 2009 році ремонтували покрівлю, після проведених робіт проблема тільки посилилася, і люди третій рік не можуть впоратися з цією бідою. В іншому будинку, по вул. Миру, те ж питання залишається невирішеним з 2007 року. Але ще більше, ніж сам факт існування подібних проблем, обурила голову міста пред'явлене ​​людьми багаторічне листування, «чиновницький футбол».

«Якщо у чиновника є можливість вирішити проблему хоча б на 10% - він повинен ці 10% реалізувати. Якщо ні – потрібно чесно сказати про це і шукати можливі альтернативні шляхи вирішення. Але за відписки, за спроби грамотно дурити людей я буду нещадно карати своїх підлеглих!», - заявив В.Яцуба.

Почасти вихід потрібно шукати в пайовій участі адміністрації, спонсорів і самих жителів у вирішенні проблем, залученні ресурсів громадських організацій, банківських установ та інших можливостей, які має сучасне суспільство.

Найближчим часом у міській держадміністрації з ініціативи Володимира Яцуби буде проведено спеціальну нараду для підрозділів міської держадміністрації з метою недопущення відписок на звернення громадян, вироблення у представників виконавчої влади всіх рівнів правильного підходу до роботи з людьми, зазначається у повідомленні.


Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)