ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСевастопольцям докучають ліфти, транспорт і холоднеча у квартирах

Севастопольцям докучають ліфти, транспорт і холоднеча у квартирах

Громадяни просили посприяти в поліпшенні житлових умов, у відновленні мереж зовнішнього освітлення, ремонті ліфтів, а також висловили невдоволення опаленням в житлових будинках і незгоду з тарифами

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба 1 березня провів черговий особистий прийом громадян. Перелік питань, які турбують городян, залишається незмінним – це житлово-побутові, комунальні та соціальні проблеми.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Севастопольської міськради.
Як наголошується в повідомленні, громадяни просили посприяти в поліпшенні житлових умов, у вирішенні питань відновлення мереж зовнішнього освітлення, ремонту ліфтів, а також виявили заклопотаність незадовільним опаленням в житлових будинках і незгоду з тарифами.

Усі питання городян були взяті на особистий контроль голови виконавчої влади міста. За даними зверненнями Володимир Яцуба дав відповідні доручення начальнику відділу обліку та розподілу житлової площі Марині Макарової, директору КП «Севелектроенерго» Володимиру Хибученко, голові Гагарінської районної адміністрації Олегу Сердюку та іншим відповідним службам розібратися в кожному проблемному питанні і оперативно доповісти про вжиті заходи.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)