ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСільського голову на Київщині підозрюють у розтраті 800 тис. грн на купівлі електрогенераторів

Сільського голову на Київщині підозрюють у розтраті 800 тис. грн на купівлі електрогенераторів

Поліція розслідує факт розтрати коштів сільським головою

 

У Бориспільському районі Київської області правоохоронці повідомили про підозру голові однієї з сільських рад. Нібито він причетний до розтрати понад 800 тисяч гривень на закупівлі електрогенераторів.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

"40-річний голова однієї з сільських рад області, зловживаючи своїм службовим становищем, закупив електрогенераторні установки, які не відповідають характеристикам та специфікації договору. Тим самим він марно розтратив бюджетні гроші в сумі понад 800 тисяч гривень", – розповіли в пресслужбі.

За фактом розтрати майна шляхом зловживання особою своїм службовим становищем, вчиненою в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження.

На Київщині сільського голову підозрюють у розтраті понад 800 тис. грн на купівлі електрогенераторів

У пресслужбі Київської обласної прокуратури уточнили, що сільському голові повідомили про підозру, а правоохоронці подали клопотання до суду про обрання зловмиснику запобіжного заходу, а також про відсторонення його від обійманої посади.

 

 

 
Коментарі (0)