ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСімферополь планує «домовитися» зі сміттям

Сімферополь планує «домовитися» зі сміттям

Підприємству «Чисте місто» доручено активізувати процес укладення договорів на вивіз сміття з підприємствами, організаціями, установами всіх форм власності, а також населенням з приватного сектора.

Кожного дня комунальники Сімферополя здійснюють прибирання вулиць, парків, скверів, набережної річки Салгир, а також вивезення сміття з контейнерних майданчиків. Щодня об'єм сміття становить близько 3 тис. куб.м.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

За словами заступника міського голови Валерія Скуратівського для забезпечення належного санітарного стану міста необхідна не тільки злагоджена робота всіх комунальних служб, але й взаємодія з населенням.

«У свою чергу, жителі приватного сектору, власники магазинів, торгових павільйонів повинні укладати договори на вивезення твердих побутових відходів та своєчасно оплачувати ці послуги», - зазначив він.

Валерій Скуратівський доручив підприємству «Чисте місто» активізувати процес укладення договорів на вивіз сміття з підприємствами, організаціями, установами всіх форм власності, а також населенням сектора житлової індивідуальної забудови.

«Наразі проводиться певна робота щодо укладення договорів. Підприємством «Чисте місто» укладено близько 4000 договорів з фізичними та близько 800 договорів з юридичними особами, проводяться роботи по збору та вивезення сміття на 400 контейнерних майданчиках міста, а також ліквідації стихійних звалищ у невстановлених місцях», - повідомив заступник міського голови.

Крім того, Валерій Скуратівський зазначив, що з мешканцями приватного сектору додатково проводитиметься інформаційно-роз'яснювальна робота з питання укладення договорів на вивіз сміття.

 
Коментарі (0)