ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСімферопольців позбавили можливості скаржитися на сміття

Сімферопольців позбавили можливості скаржитися на сміття

За минулий тиждень в міську службу оперативного реагування 1563 не надійшло жодної скарги від сімферопольців щодо санітарної очистки кримської столиці.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

За словами заступника міського голови Валерія Скуратівського, наразі КП «Чисте місто» веде системну роботу з прибирання міських вулиць, парків і скверів, вивозить сміття з контейнерних майданчиків та ліквідовує стихійні звалища, проводить очистку русла річки Салгир.

У свою чергу, міський голова Віктор Агєєв в ході наради доручив директору підприємства Валерію Гуменюку в терміновому порядку активізувати роботу з прибирання опалого листя.

На думку начальника управління ЖКГ Сімферопольської міськради Анатолія Рогова, не меншу лепту в збереження порядку в місті повинні вносити і сімферопольці.

«Місто - наш спільний дім. І порядок в ньому залежить від кожного з нас. Правила поводження з твердими побутовими відходами не такі вже й складні, достатньо викидати сміття в контейнер або урну, не смітити на вулицях і вчасно платити за вивезення відходів», - сказав він.

У той же час, як зауважив заступник міського голови Валерій Скуратовський, на сьогодні спостерігається позитивна динаміка укладення договорів на вивіз сміття.

«Укладення договорів з приватним сектором - серйозна робота, яка вимагає великих зусиль. Мешканці приватного сектору не звикли, що за вивіз сміття треба платити так само, як і за інші послуги. Вони продовжують користуватися контейнерними майданчиками багатоповерхівок і викидають сміття на прилеглу до них територію. Це сприяє утворенню стихійних звалищ, на ліквідацію яких витрачаються додаткові фінансові ресурси з міського бюджету, що в свою чергу позначається на загальній економіці міста», - пояснив заступник міського голови.

 
Коментарі (0)