ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна "подарувала" невідомому мільйярд

Україна "подарувала" невідомому мільйярд

Іспанська компанія Gas Natural Fenosa спростувала інформацію про підписання угоди щодо участь у будівництві LNG-терміналу в Україні

Іспанська компанія Gas Natural Fenosa заявляє, що не знає  людину, яка від їх імені підписала угоду з Україною щодо управління консорціумом з будівництва LNG-терміналу на 1,1 млрд дол.

«Компанія не очолює консорціум з розвитку LNG-терміналу і не має представників, які працюють над цим проектом в Україні», - повідомив представник прес-служби компанії Луїс Алонсо Мартінес. У Gas Natural Fenosa також додають, що не розглядають можливість участі в цьому проекті.

Нагадаємо, що дану угоду у понеділок офіційно в присутності Прем'єра Миколи Азарова та Міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка підписав голова Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів.

У свою чергу, голова Держагентства Владислав Каськів повідомив, що здивований повідомленням компанії. «Угода від Gas Natural Fenosa підписав представник компанії Хорді Сарда Бонвеї. Нам, безумовно, шкода, що в компанії вирішили переглянути домовленості. Причини рішення нам невідомі», - зазначив пан Каськів.

Про те, що іспанська Fenosa буде брати участь у проекті будівництва терміналу, неодноразово заявляли в Держагентстві з інвестицій та управління нацпроектами.

Джерело: Коммерсантъ Украина; Українська правда

 
Коментарі (2)
Михаил
28 Листопада 2012 p. 12:16
Хаха))) Вот это будет весело если наших кидал кто-то кинул на ярд)
Валентин
28 Листопада 2012 p. 12:20
Просто полный абзац! Не думаю, что те, кто подписывал, не знали, с кем они подписывают. Бабки наверняка уже на островвах у того же Каськива,Бойка и остальных