ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличні автобуси «підлаштуються» під графік метро

Столичні автобуси «підлаштуються» під графік метро

У Києві узгодять графік руху одного із автобусних маршрутів із рухом потягів у метро. Крім цього, на час поминальних днів, у місті також поповнять маршрут столичного автобуса рухомим складом.

У Києві оптимізують рух автобусного маршруту №18 у вечірній час. У «Київпастрансі» пояснюють, що такий крок зроблено для поліпшення транспортного сполучення на території житлового масиву «Харківський». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Зокрема, маршрути автобусів №18 «станція метро «Харківська» - «Харківське шосе» від зупинки «ст. метро «Харківська» узгодили з прибуттям поїздів на станцію метрополітену «Харківська»  у вечірні години у робочі дні.

Відтак, автобуси №18 відправлятимуться:

Із «станції метро «Харківська» о 22:15; 22:48; 23:20;

Із зупинки «Харківське шосе» - 22:02; 22:30; 23:03.

Крім цього, з 23 березня автобусний маршрут №258 «Станція метро «Лісова» – Північне кладовище» поповниться рухомим складом. Збільшення кількості автобусів на цьому маршруті зумовлене відвідуванням  кладовища у поминальні дні, а отже і збільшенням пасажиропотоку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сумах підвищили ціни на проїзд у міських маршрутках. Однак, для пенсіонерів та дітей молодшого шкільного віку діють знижки на кількох автобусних маршрутах міста.

 

 
Коментарі (0)