ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні автошляхи стануть проблемою для водіїв

Столичні автошляхи стануть проблемою для водіїв

На проїжджій частині буде встановлено велику кількість тимчасового огородження під час аварійно-відновлювальних робіт комунальних служб

Київським автолюбителям і водіям громадського транспорту найближчим часом доведеться бути більш уважними за кермом. Викликано це тим, що на проїжджій частині буде встановлено велику кількість тимчасового огородження під час аварійно-відновлювальних робіт комунальних служб.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ПАТ «АК «Київводоканал».

Як зазначається у повідомленні, після тривалого періоду низьких температур та розмерзання ґрунту кількість аварійних ситуацій на мережах Київводоканалу  збільшиться. Відповідно зросте і кількість розриттів, які доводиться здійснювати при ліквідації пошкоджень водопроводу та каналізації, у тому числі і на проїжджій частині.

Фахівці Київводоканалу разом зі співробітниками ДАІ закликають до чіткого дотримання обмежень на проїжджій частині, що дозволить зробити безпечним рух повз пошкоджену ділянку та мінімізувати тимчасові незручності для водіїв.

Більш детально на цю тему готові поспілкуватися заступник начальника відділу по організації роботи дорожньо-патрульної служби УДАІ ГУ МВС України в м. Києві Юрій Лукіша, Голова правління ПАТ «АК «Київводоканал» Валерій Ченчевий та начальник Управління експлуатації водопровідних мереж ПАТ «АК «Київводоканал» Микола Тимчук, які завтра у залі головного офісу Київводоканалу відповідатимуть на питання журналістів.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)