ГоловнаНовини ЖКГЖитлоСтоличні будинки відремонтували на 80%

Столичні будинки відремонтували на 80%

Столична влада заявляє, що роботи з капітального ремонту житлового фонду міста виконані на 80%. Завершити роботи повністю обіцяють до зими.

Роботи з капітального ремонту житлового фонду столиці виконані на 80%. Завершити роботи в повному обсязі підрядні організації планують до перших снігів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА. 

Зокрема, цього року передбачено капітально відремонтувати 65 покрівель, утеплити 56 фасадів та в 65 житлових будинках замінити внутрішньобудинкові мережі та сходові клітини, на що в міському бюджеті передбачено 30 млн. грн.

Нагадаємо, житлові організації подають свої пропозиції щодо ремонту найпроблемніших об’єктів житлового фонду до районів, а потім формується та затверджується у КМДА поадресний перелік будинків, у яких упродовж року будуть виконанні роботи з капітального ремонту. 

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник заявляв, що на проведення модернізації та утеплення житлових будинків в цілому по Україні необхідно близько 500 млрд грн.
 
Зокрема, за його словами, лише за рахунок коштів бюджетів (державного і місцевих) такий обсяг коштів забезпечити неможливо. Тому одним з головних напрямків роботи міністерства є можливість відпрацьовувати залучення додаткових коштів для проведення всіх цих заходів. 
 
 
Коментарі (0)