ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСтолиця готується до непрогнозованих ситуацій зі світлом

Столиця готується до непрогнозованих ситуацій зі світлом

Хоча поки не йде мова про відключення світла у оселях киян та будинках соціальної сфери, комунальні служби міста вже готуються до непогнозованих ситуацій. У таких випадках комунальники працюватимуть у режимі посиленого реагування.

У столиці під час можливих відключень електроенергії комунальні та аварійні служби працюватимуть у режимі посиленого реагування. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, зауважується, що йдеться про цілодобову комунікацію відповідальних осіб, здатних прийняти необхідні антикризові рішення та організувати процес негайного реагування з моменту відключення електрики.

Примітно, з 1 грудня у столиці на графіки аварійних відключень перевели промислові підприємств та організацій, які не належать до сфери життєзабезпечення, соціального та житлового фонду міста.

Однак, у відомстві підкреслюють, що місто має бути готовим до непрогнозованих ситуацій та зуміти вчасно й професійно на них відреагувати, передбачити резервні джерела живлення для об’єктів соціальної сфери, зокрема, лікарень, де працюють реанімаційні відділення тощо.

«Ключовим заходом для цього є проведення перевірки технічного стану й робочої готовності пересувних електростанцій, які можуть забезпечити додаткове живлення» - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з учорашнього вечора на спеціальний графік аварійних відключень перевели Львівську область.

 
Коментарі (0)