ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТернопільських комунальників викрили на порушеннях

Тернопільських комунальників викрили на порушеннях

На Тернопільщині в одному з комунальних підприємств виявили ряд порушень, що призвели до значних фінансових втрат. Зокрема, підприємство не стягнуло боргу з боржника та переплатило підрядникові за ремонт.

У Тернопільській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Бучацького комбінату комунальних підприємств виявлено порушення, що призвели до втрат на суму 212 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Держфінінспекції.

Зокрема, посадові особи підприємства не проводили претензійно-позовної роботи щодо примусового стягнення з боржника коштів за надані послуги, через що втрачено 146 тис. грн.

Окрім того, виявлено завищення вартості ремонтно-будівельних робіт, зайву виплату працівникам зарплати тощо. Це призвело до втрати 64 тис. грн.

Зазначається, чотирьох посадових осіб підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, одне з комунальних підприємств у Запорізькій області зайво отримало майже 1,3 млн грн субвенції виділеної з державного бюджету для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію.

 
Коментарі (0)