ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗапорізькі комунальники розпорошують держкошти

Запорізькі комунальники розпорошують держкошти

Одне з комунальних підприємств у Запорізькій області зайво отримало майже 1,3 млн грн субвенції виділеної з державного бюджету для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію.

У Запорізькій області ПАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» незаконно отримало субвенції з держбюджету на суму майже 1,3 млн грн, призначеної для погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги теплопостачання, що надавались населенню. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Держфінінспекції.

Примітно, контрольний захід охопив період діяльності товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» за період з 01.05.2014 по 31.07.2015 р.

Зокрема, посадові особи товариства включили до витрат суми амортизації, які не враховуються для визначення об’єкта оподаткування. Це призвело до завищення фактичної собівартості послуг з теплопостачання, які надавались населенню, а отже, до зайвого виділення товариству з держбюджету згаданої субвенції.

Про результати ревізії поінформовано Бердянську міжрайонну прокуратуру.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, комунальне підприємство на Київщині зловили на порушеннях, які призвели до втрат фінансових ресурсів. Держфінінспекція називає суму у понад 600 тис. грн.

 
Коментарі (0)