ГоловнаНовини ЖКГПолітикаТрамп підписав законопроект про санкції проти Росії

Трамп підписав законопроект про санкції проти Росії

Президент США Дональд Трамп підписав підтриманий двома палатами конгресу США законопроект про санкції проти Росії, Ірану і Північної Кореї
Президент США Дональд Трамп підписав підтриманий двома палатами конгресу США законопроект про санкції проти Росії, Ірану і Північної Кореї, це з посиланням на офіційного представника Білого дому повідомляє агентство Bloomberg.
 
"Президент США Дональд Трамп підписав законопроект, який обмежує можливість американського лідера діяти в односторонньому порядку, щоб зняти певні санкції щодо Росії і вводить санкції проти Росії, Ірану і Північної Кореї", - цитує видання офіційного представника Білого дому.
 
Як зазначається, два посадовці Білого дому заявили, що президент США підписав законопроект в середу.

У так званій заяві про підписання, отриманій Bloomberg, "йдеться про занепокоєння Трампа щодо законопроекту, в тому числі щодо того, що він зазіхає на президентську владу і може завдати шкоди здатності США працювати з союзниками". 

В свою чергу, Президент України Петро Порошенко привітав запровадження Сполученими Штатами Америки нового пакету санкцій проти Росії. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 
 
"Вітаю всіх з підписанням нового пакету санкцій від США щодо Росії! Як ми і домовлялися в Вашингтоні, Конгрес проголосував, а Президент Дональд Трамп підписав. Санкції стосуються в тому числі і заполітизованго проекту "Північний потік-2", - написав Глава держави.
 
За його словами, санкції "діятимуть до повного звільнення української землі".
 
"Це ще раз підтверджує стратегічний напрямок відносин України та Сполучених Штатів", - вважає Петро Порошенко.
 
Коментарі (0)