ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ центрі Львова боротимуться з «парковками» на тротуарах

У центрі Львова боротимуться з «парковками» на тротуарах

У центрі Львова мають намір встановити сотні стовпців для обмеження паркування на тротуарах. У райдержадміністрації кажуть, що на проведення відповідних робіт потрібен місяць.
У центрі Львова встановлять понад 1200 стовпців для обмеження паркування на тротуарах. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
 
За інформацією Галицької районної адміністрації, цього року у центральній частині міста планують встановити орієнтовно 1280 стовпців, що обмежують паркування автомобільного транспорту на тротуарах.  
 
За словами начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Миколи Захарківа, встановлювати стовпці будуть приблизно за місяць.
 
«Ми вже оголосили тендер. Коли буде визначений переможець, розпочнемо роботу. Думаю, це буде орієнтовно за місяць. Зокрема, планується встановити стовпці на вул. Крушельницької, Словацького, на пр. Свободи та на пр. Шевченка, на частині вул. Коперника, Куліша, Грушевського, Гнатюка, Григоровича та Стефаника. З міського бюджету на ці роботи виділено приблизно 1 млн грн», - розповів Микола Захарків.
 
Стовпці встановлюватимуть декоративні чавунні та металеві.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вже цьогоріч у Львові планують відремонтувати близько 30% міських трамваїв та тролейбусів. На їх реконструкцію витратять майже 30 млн грн.
 
Коментарі (0)